Uudisrakentaminen

Turussa ja Turun seudulla

Tarjoamme laajat ja kattavat uudisrakentamisen palvelut yksityisille omakotitalon ja loma-asunnon rakennuttajille ja yrityksille, jotka rakennuttavat omakotitaloja, rivitaloja, paritaloja, toimistorakennuksia ja loma-asuntoja. Rakennamme kohteita pääasiassa Turussa ja Turun seudulla.

Yksityisille

Yksityisille omakotitalon tai loma-asunnon rakennuttajille tarjoamme laajat ja kattavat uudisrakentamisen palvelut. Palvelemme asiakkaita yksilöllisesti ja joustavasti. Rakennamme kohteen asiakkaan tuomien suunnitelmien mukaan ja hoidamme kaikki rakennukseen liittyvät asiat, aina perustuksista rakentamisen loppuun asti, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia projektin toteutuksesta.

Yrityksille

Yrityksille tarjoamme uudisrakentamisen palveluita laidasta laitaan. Kykenemme rakentamaan erilaisia, pieniä ja suuria rakennuksia kuten rivitaloja, toimistorakennuksia ja teollisuushalleja. Olemme luotettava ja joustava yhteistyökumppani uudisrakentamisprojekteissa, joista meillä on takana pitkä kokemus. Rakennamme vaativat ja monimutkaisetkin kohteet sovitussa aikataulussa. Teemme joustavasti urakat kokonaan tai osittain hyvää rakennustapaa noudattaen.

Joustavuus vahvuutena

Yrityksemme vahvuutena on joustavuus asiakkaan tarpeiden mukaan. Uudisrakentamisen urakat kyetään tekemään joustavasti asiakkaan haluamassa aikataulussa. Rakennamme kohteet kokonaan tai osittain riippuen asiakkaan tarpeista. 

Uudisrakentaminen alan parhaimmilla käytännöillä

Toteutamme uudisrakentamisurakkamme alan parhaimmiksi todetuilla menetelmillä ja käytännöillä, jolloin laatu vastaa sitä mitä asiakas on odottanut. Tuoreilla ja moderneilla menetelmillä varmistetaan rakennuksen kestävyys pitkälle tulevaisuuteen. Uudisrakentamisessa panostaminen laatuun kannattaa aina. Älä tingi laadussa ja valitse meidät rakentamaan rakennuksesi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!