Teollisuushallit

Luotettavasti Turussa ja Turun seudulla

Teollisuushalli oikein toteutettuna mukautuu erinomaisesti monenlaiseen yritystoimintaan. Rakennamme ja saneeraamme teollisuushalleja sekä teemme muutostöitä niihin Turussa ja Turun seudulla. Hyvässä kunnossa oleva käyttötarpeita vastaava teollisuushalli on liiketoiminnan menestymisen kulmakiviä. Valitsemalla meidät teollisuushallin rakentajaksi tai saneeraajaksi voit varmistua, että halli palvelee parhaalla mahdollisella tavalla juuri sinun tarpeitasi.

Teollisuushallien uudisrakentaminen

Rakennamme erilaisia pieniä ja suuria teollisuushalleja asiakkaan tarpeiden sekä toiveiden mukaisesti. Rakennamme esimerkiksi teräs- ja puurunkoisia teollisuushalleja. Teemme teollisuushalleja myös elementeistä. Huolellisesti tarpeita vastaavaksi rakennettu teollisuushalli palvelee asiakkaan tarpeita ja edistää käytettävyydellään asiakkaan päämääriä.

Teollisuushallien saneeraus

Saneeraamme erilaiset teollisuushallit takaisin uudenveroisiksi sekä vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Teollisuushallin saneerauksessa otetaan huomioon asiakkaan tämän hetkiset tarpeet sekä varaudutaan jo tulevaisuuteen. Teollisuushallin saneeraus pyritään aina tekemään mahdollisimman vähän asiakkaan normaalia toimintaa häiritsemättä. Saneerausaika pidetään myös mahdollisimman lyhyenä, jotta asiakas kykenee nauttimaan teollisuushallin täysimittaisesta käytöstä.

Teollisuushallien muutostyöt

Teollisuushallien muutostyöt ovat erikoisalaamme. Muutostyöt tehdään huolellisesti asiakkaan tuoman suunnitelman pohjalta, jolloin käydään läpi mm. teollisuushallin käyttötarkoitus nyt ja tulevaisuudessa. Puutteet korjataan ja hallista tehdään entistä ehompi. Muutostöissä pyritään parhaaseen mahdolliseen käytettävyyteen. Teollisuushallien muutostöissä varaudutaan myös tulevaisuuteen tekemällä tarvittavat varaukset halliin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!