Remontti

Remontit ja saneeraukset Turussa sekä Turun seudulla

Yrityksemme tekee vankan tietotaitopohjansa ansiosta luotettavasti remontteja ja saneerauksia Turussa ja Turun seudulla. Teemme esimerkiksi sisätiloissa kylpyhuoneremontteja, saunaremontteja ja keittiöremontteja. Rakennuksen ulkopuolella teemme kattoremontteja ja julkisivusaneerauksia. Remontteja ja saneerauksia teemme erilaisiin rakennuksiin kuten asuinrakennuksiin, toimistotiloihin, liiketiloihin ja loma-asuntoihin.

Huoneistoremontti

Teemme huoneistoremontteja kerrostaloihin, omakotitaloihin, toimistorakennuksiin ja rivitaloihin. Huoneistoremonteissa rakennuksen sisätilat päivitetään nykyaikaan, mikä lisää merkittävästi käytettävyyttä ja viihtyvyyttä. Huoneistoremonteissa ja huoneistosaneerauksissa otetaan huomioon myös tulevaisuuden vaatimukset.

Keittiöremontti

Keittiöremontti parantaa huomattavasti asunnon toimivuutta, koska keittiö on asunnon käytetyimpiä tiloja. Toteutamme keittiöremontit suoraan keittiöpakettien pohjalta tai asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta. Keittiöremonteissa panostetaan käytettävyyteen ja kestävyyteen, jotta keittiö olisi pitkälle tulevaisuuteen toimintakuntoinen.

Kattotyöt

Teemme kattoremontteja ja kattojen muutostöitä. Kattoremontit tehdään asiakkaan toiveidein mukaisesti. Kattotöihin kuuluvat kattojen muutostyöt, kuten tasakatosta harjakattoon muuttaminen.

Julkisivusaneeraus

Rakennuksen ulkokuori on jatkuvasti sään ja saasteiden armoilla, jonka vuoksi se kannattaa aika-ajoin saneerata perusteellisesti. Edustava ja komea julkisivu lisäksi kohottaa asunnon tai rakennuksen arvoa. Ulkokuoren ollessa hyvässä kunnossa, suojelee se myös rakennuksen sisäosia mahdollisilta kosteusvaurioilta.

Muista kotitalousvähennys

Jos kyseessä on asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö, oikeuttaa se asiakkaan kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennys on tilaajaa kohden 2000 €, ja se voidaan vähentää valtion tuloverotuksessa. Kotitalousvähennyksen määrä kasvaa 4000 euroon, jos pariskunta teetättää yhdessä remontin asuntoonsa tai loma-asuntoonsa.

Lue kotitalousvähennyksestä lisää Verohallinnon sivuilta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!