Kylpyhuone­remontti

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Turussa ja Turun seudulla

Kylpyhuone- ja saunaremonteista meillä on kokemusta jo vuodesta 1995 lähtien. Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit kannattaa teetättää aina ajoissa, jotta asiakas säästyy ylimääräisiltä kustannuksilta. Kylpyhuoneremontteja ja saunaremontteja teemme pääasiassa Turussa ja Turun seudulla.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontit toteutetaan huolellisesti ja turvallisesti, jotta lopputulos on kestävä, sekä se tyydyttää asiakkaan toiveet ja tarpeet. Kylpyhuoneremontin tekijäksi kannattaa aina valita luotettava ja kokenut ammattilainen. Yrityksemme tekee kylpyhuoneremontit pitkän kokemuksen pohjalta.

Saunaremontti

Sauna on kodin lämmin sydän, jossa rentoudutaan ja puretaan stressiä. Hyvässä kunnossa oleva sauna nostaa myös aina asunnon asumisviihtyvyyttä sekä asunnon arvoa. Saunaremontin kanssa ei kannata säästää. Valitse meidät saunaremontin tekijäksi, niin voit nauttia löylyistä uudistetussa saunassasi.

Kotitalousvähennys

Kodin remontit, kuten kylpyhuoneremontti ja saunaremontti, ovat kotitalousvähennyksen piirissä, jos kyseessä on asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö. Kylpyhuone- ja saunaremontit luokitellaan perusparannustyöksi, jonka ansiosta niistä voidaan tehdä kotitalousvähennys valtion tuloverotuksessa. Kotitalousvähennys tehdään tehdyn työn osuudesta, ja se on 2000 € henkilöä kohden. Jos pariskunta teetättää remontin yhdessä, nousee kotitalousvähennys 4000 euroon.

Lue kotitalousvähennyksestä lisää Verohallinnon sivuilta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!